Prijzen & beschikbaarheid

Autet zomer zijkant De gite wordt het gehele jaar verhuurd! Wij maken geen onderscheid in prijzen per seizoen. Verblijven in de winter in Gite Autet is voor avonturiers, die het niet erg vinden dat je het niet boven de 19/20 graden krijgt in de woonkamer. Gezien het extra brandhout dat nodig is in de winter, is de huurprijs niet lager.

De prijs voor de verhuur bedraagt € 675,- per week. Deze prijs is inclusief de kosten van het verbruik van water, elektriciteit en noodzakelijk brandhout. De eindschoonmaak is verplicht en bedraagt € 50,- per verblijf. Gaarne de gite veegschoon achter te laten en alle meubels weer op de oorspronkelijke plaats.

We hanteren een verplichte borgsom van € 100,- per verblijf. Uw huisdieren zijn welkom, wij rekenen hier alleen 25 euro extra schoonmaakkosten voor.

Neem contact op via e-mail (info@giteautet.com) of telefonisch/Whatsapp (+31 647040104) voor uw reservering! Indien u hier de voorkeur aan geeft is het ook mogelijk om via Airbnb of Natuurhuisje te boeken. U kunt hierop ook de beschikbaarheid van het huisje zien. (Let op, huren via Airbnb en Natuurhuisje is wel duurder)